Pneumologji

Departamenti i Pneumologjisë në Salus, i ofron pacientit të gjithë ekzaminimet e nevojshme më bashkohore dhe me një staf të kualifikuar për të vendosur diagnoze dhe trajtim te sigurt duke bashkepunuar edhe me mjeket Italine ( kirurget torakale ).Pneumologjia,është degë e mjekësisë  brendshme (interne), e cila merret kryesisht me sëmundjet e  mushkërive.Trakti i frymëmarrjes dhe mushkëritë janë objekt i sëmundjeve të shkaktuara nga bakteret, viruset dhe substancat toksike (gaz, pluhur etj.) po ashtu  dhe tumoret.

 

Komplikimet kryesore përfshijnë:

Mjekët e departamentit: Pneumologji

Prof.Dr. Giovanni Magnanelli

Dr. Klodeta Grosha

Për të rezervuar një konsultë me mjekët tanë plotësoni fushat e mëposhtme

Artikuj për departamentin: Pneumologji

Astma Bronkiale.

Shisha, edhe më e dëmshme për shëndertin se duhani!

Çfarë janë " Pneumonite eosinofilike".

Të SIGURT në SALUS

Bronkoskopia