img-0
img-8

Onkologji dhe Kemioterapi

Kemioterapia është metodë e trajtimit të kancerit me anë të medikamenteve që ka për qëllim:

Pjesë e departamentit të onkologjisë është edhe DR. Carmelo Pozzo, mjek onkolog italian me më shumë se 20 vite eksperiencë në trajtimin e pacientëve të prekur nga tumoret malinje dhe beninje në faza të ndryshme të sëmundjes!

Në Spitalin Salus mundësohet ndjekja e pacientit në këto hapa:

Në Spitalin Salus do të gjeni:

Mjekët e departamentit: Onkologji dhe Kemioterapi

Dr. Carmelo Pozzo

Dr. Kleida Mati

Dr.Jona Prifti

Për të rezervuar një konsultë me mjekët tanë plotësoni fushat e mëposhtme

Artikuj për departamentin: Onkologji dhe Kemioterapi

Parandalimi dhe Depistimi i kancerit te gjirit.

Termat që duhet të njihni rreth Kancerit të Gjirit.

Të SIGURT në SALUS

30-50% të rasteve të kancerit janë të parandalueshme.

KANCERI I PANKREASIT (Adenokarcinoma pankreatike)

Si reagon organizmi ynë kur bëhet fjalë për kancerin?