Chemotherapy is a method of treating cancer with medications that aims to:

Part of the oncology department is also DR. Carmelo Pozzo, Italian oncologist with more than 20 years of experience in treating patients affected by malignant and benign tumors at different stages of the disease!

At Salus Hospital it is possible to follow the patient in these steps:

At Salus Hospital you will find:

https://www.youtube.com/watch?v=jq3KN9cW5RIhttps://youtu.be/JRvJ14Wp4TM

Prof. Dr. Costantino Zingaretti

Prof.Dr. Domenico Ferro

Prof. Dr. Paolo Maria Fantaguzzi

Dr. Giovanna Cattini

Prof. Dr. Fabrizio Monti

Prof.Dr. Vincenzo Di Placido

To book a consultation with our doctors fill in the fields below

Trajtimi në traumatologjinë sportive, në SALUS.

Për çfarë shërben artroskopia e kaviljes?

Luksacioni (zhvendosja) e gjurit

Dëmtimet e kaviljes dhe trajtimi i tyre në Salus

Llojet e protezave të gjurit dhe jetëgjatësia e tyre

Çfarë është Bursitis?