Obstetri – Gjinekologji

Departamenti i Gjinekologjisë  Salus, ofron një kujdes të specializuar e cilësor në shëndetin e gruas, në të gjitha fazat e jetës, pediatrike, adoleshente, riprodhuese, perimenopauzale e post-menopauzale. Ështe konceptuar të  ofroj një proces të plotë diagnostikimi dhe trajtimi  të të gjitha patologjive të sferes genitale fëmerore. Lider në trajtimin kirurgjikal dhe hospitalizimin post-operator falë një stafi mjekësor të specializuar dhe me shumë eksperiencë.Ky departament kryeson në kurimin e patologjive tumorale dhe jo tumorale me metodat më avangarde endoskopike, laparoskopike dhe mininvazive me lazer.

Llojet e kirurgjive:

 • Tumor malinj i endometrit
 • Tumor malinj i miometrit
 • Tumor malinj i qafës së mitrës
 • Tumor malinj i vezores
 • Tumor malinj i vulvës
 • Tumor malinj i vaginës

Departamenti i Gjinekologjisë bashkëpunon me departamentin e Radiologjisë dhe Onkologjisë për kimioterapinë paraprake dhe/ose pas ndërhyrjes kirurgjikale të patologjive tumorale duke përdorur protokollet terapeutike më të përparuara ndërkombëtare dhe nën mbikëqyrjen e  mjekëve onkologëve italianë.

 • Hiperplazi e endometrit
 • Polipet endometriale
 • Miomat uterine
 • Adenomiozë
 • Malformacione uterine
 • Displazi e qafës së mitrës
 • Polipe të qafës së mitrës 
 • Kancer i qafës së mitrës
 • Ciste të vezoreve  
 • Endometrioza 
 • Teratoma
 • Ca vezore
 • Ciste të vulvës
 • Lezione jo neoplastike të vulvës
 • Ciste dhe tumore beninje të vaginës
 • Lezionet prekanceroze dhe kanceroze të vulvës
 • Prolaps gjenital me apo pa inkontinencë urinare
 • Kondilomat vulvo-vaginale
 • Metrorragji
 • Menometrorragji
 • Dismenorre
 • Amenorre

Mjekët e departamentit: Obstetri – Gjinekologji

Dr. Cesare Romagnolo

Dr. Bruno Engl

Dr. Ledja Toro

Dr. Florian Llabani

Për të rezervuar një konsultë me mjekët tanë plotësoni fushat e mëposhtme

Artikuj për departamentin: Obstetri – Gjinekologji

Kirurgjia laparoskopike në gjinekologji

Dhuro vezën ,krijo shpresën

Kur duhet të shkoni tek gjinekologu?

Çfarë është histerektomia?

Kirurgjia mini-invazive për pacientet infertile

Shqetësime me ciklin menstrual?Ja si ta kuptoni kur keni probleme.