Nefrologji

Departamenti i Nefrologjisë në Salus është një specialitet që bën vleresimin e sistemit urinar dhe patologjitë që lidhen me të. Duke filluar nga patologjitë e veshkave , vezikës urinare dhe patologjitë e ureterit. Mjeket nefrolog të spitalit Salus kryejnë ekzaminimet e nevojshme duke përfshirë dhe ekon e aparatit urinar për të percaktuar saktë patologjitë dhe mënyrën më të sukseshme të trajtimit. 

Patologjitë e trajtuara janë:

Mjekët e departamentit: Nefrologji

Dr. Larisa Shehaj

Për të rezervuar një konsultë me mjekët tanë plotësoni fushat e mëposhtme

Artikuj për departamentin: Nefrologji

Biopsia e veshkave në Spitalin Salus

Infeksionet e rrugëve urinare

Shkaqet e sëmundjeve kronike të veshkave

Të SIGURT në SALUS

Glomerulonefriti

Infeksionet urinare