img-0
img-8

Kardiokirurgjia & Hemodinamika

Shërbimi i Kardiokirurgjisë dhe Hemodinamikës në spitalin Salus mundëson diagnostikimin dhe trajtimin e sëmundjeve vaskulare, kardiake dhe periferike.Në këtë shërbim ofrojmë diagnostikimin në kushte ambulatoriale me anë të ekzaminimit të plotë kardiak ( EKG, Eko kadriake, prove ushtrimore dhe analizat bazë) dhe periferik (Ekodoppler dhe Angio CT e vazave).   

Shërbimet ofrohen sipas standarteve Europiane dhe një ekip i kualifikuar mjekesor dhe infermieror turk dhe italian.

Procedura e Angioplastikes përfshin vendosjen e stentave të medikuar koronar dhe vaskular periferik e cili është një ndërhyrje miniinvazive, e sigurt dhe me kohë rikuperimi të shpejtë për pacientin duke mundësuar nje cilesi jetese më të lartë.

Ekipi i mjekeve është i specializuar në trajtimin e të gjitha sëmundjeve kardiovaskulare, me fokus primar në kardiologjinë intervenuese, kryesisht në hapjen e bllokimit botal kronik të arterieve koronare dhe arterieve periferike me metoda intervenuese JOKIRURGJIKALE dhe trajtimin 𝐞 sëmundjeve të mëposhtme :

Mjekët e departamentit: Kardiokirurgjia & Hemodinamika

Dr. Mehmet Gültekin Ercan

Dr. Gianfranco Franco

Dr. Carlo Fucci

Për të rezervuar një konsultë me mjekët tanë plotësoni fushat e mëposhtme

Artikuj për departamentin: Kardiokirurgjia & Hemodinamika

Procedura e KORONAROGRAFISË në SALUS.

Angiografia Intervenuese në spitalin Salus.

ANGIOGRAFIA INTERVENUESE NË SALUS.

Epoka e re e trajtimit JO KIRURGJIKAL të patologjive KARDIOVASKULARE.

Zgjerimi i arterieve poshtë gjurit, nëpërmjet ANGIOGRAFISË, PA KIRURGJI.

Sëmundja arteriale periferike (PAD). Trajtimi me Angiografi.