img-0
img-8

Hematologji

Departamenti i Hematologjsë në Salus, është degë e mjekësisë së brendshme që merret me gjakun dhe organet që përbëjnë sistemin hematopoietik. Pjesë e departamentit të Hematologjise janë mjek specialistë të fushës, italian dhe shqiptar të cilët merren me diagnostikimin, trajtimin dhe menaxhimin e përgjithshëm të personave me çrregullime të gjakut duke filluar nga anemia deri te kanceri i gjakut.Hematologu studion shkaqet, diagnozën, trajtimin, prognozën dhe parandalimin e sëmundjeve të gjakut.

Patologjitë e trajtuara janë:

Mjekët e departamentit: Hematologji

Dr. Francesco Torzelli

Për të rezervuar një konsultë me mjekët tanë plotësoni fushat e mëposhtme

Artikuj për departamentin: Hematologji

Trajtimi i anemisë në Spitalin Salus

Intoleranca Ushqimore në Salus.

Shenjat e para të një Intolerance Ushqimore.

Të SIGURT në SALUS

A lidhet intoleranca ndaj qumështit me mungesën e vitaminës D?

Testi i Intolerancës Ushqimore në SALUS