ANESTHESIA AND REANIMATION

The Department of Anesthesia and Reanimation in Salus is in charge of all surgical needs of the patients. It consists of two services, that of Anesthesia and Reanimation. The Anesthesia Service at Salus Hospital offers 4 (four) alternatives to anesthesia which are: 1. General Anesthesia, 2. Local-regional Anesthesia, 3. Sedative Anesthesia, 4. Laryngeal Mask Anesthesia (LMA).

Reanimation service offers all intensive and medication support for patients with cardiac, respiratory, renal, infectious, neurological pathology. This intensive care unit is equipped with modern mechanical ventilation equipment, invasive and non-invasive monitoring of vital patient parameters and with sufficient medication support for patient pathology.

This service offers all types of anesthesia such as:

Doctors:ANESTHESIA AND REANIMATION

Dr. Leonard Grazhdani

Dr. Alda Babasuli

Dr. Sokol Peçnikaj

Dr. Shkëlqim Methasani

Për të rezervuar një konsultë me mjekët tanë plotësoni fushat e mëposhtme

Articles:ANESTHESIA AND REANIMATION

Departamenti i Anestezisë dhe Reanimacionit në Salus

Oksigjen Ozono Terapia

Të SIGURT në SALUS

Terapia e dhimbjes