Shëndeti juaj gjinekologjik është i rendësishëm!

Dr. Cesare Romagnolo është specializuar në fusha të ndryshme si kirurgjia laparoskopike
dhe laparotomike gjinekologjike, kirurgjia onkologjike-gjinekologjike, trajtimi kirurgjikal
i neoplazive gjinekologjike dhe shumë të tjera.

Me pjesëmarrjen e tij në mbi 79 konferenca, seminare dhe kurse kombëtare dhe ndërkombëtare,
si dhe me autorësinë e mbi 131 botimeve shkencore, ai vazhdon të kontribuojë në fushën
e mjekësisë dhe shëndetit gjinekologjik.

Besojani shëndetin tuaj ekspertëve tanë.

Për të rezervuar një orar me Dr. Cesare Romagnolo, kontaktoni në numrat që ilustrohen në vijim.

📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al