Shëndeti i fëmijëve tuaj , prioriteti jonë!

Mjekët pediatër janë si dritarja e parë që hapet në botën e një fëmije. Ata shpërndajnë shpresë dhe gëzim, duke mbrojtur bukurinë dhe shëndetin e fëmijëve në këtë botë të madhe. 👼

Departamenti i Pediatrine në Salus, ofron një trajtim të plotë të shërbimeve duke filluar nga vizitat e thjeshta të përgjithshme pediatrike, deri tek vizitat specialiste, për rastet më komplekse, në moshat pediatrike.

🔹Patologjitë pediatrike të trajtuara janë:
-Vaksinimi
– Allergo-pneumologji pediatrike
– Endokrinologjia pediatrike
– Gastroenterologjia pediatrike
-Kirurgji ORL
– Kirurgji urologjike
-Kirurgji okulistike

☎Për të rezervuar konsultën ose për më tepër
informacion na shkruani ose kontaktoni në numrat e
telefonit:
📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al
𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭