Shëndeti është pasuria e vërtetë!

Kujdesuni për shëndetin tuaj nëpërmjet kartës sonë të shëndetit “inSalus”. Karta jonë është një risi e Spitalit Salus dhe ka si qëllim parandalimin, por edhe trajtimin e sëmundjeve të ndryshme që mund të prekin organizmin e një njeriu.

Shëndeti është pasuria e vërtetë, kujdesuni për të para se të jetë tepër vonë!

Për më shumë informacion, apo për t’u pajisur me kartën tonë të besueshmërisë inSalus telefononi tani në numrat e kontaktit që ilustrohen në vijim.

📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al