Septoplastika në Salus.

Shumë njerëz kanë devijim të septumit por nuk e dijnë që e kanë! Devijimi i septumit nazal mund të jetë i lindur ose i fituar gjatë jetës si pasojë e traumave apo aksidenteve të ndryshme.

Septumi nazal është një mur i zgavrës së hundës në dy pjesë. Kur septumi është i zhvendosur në njërën anë mund të ngushtojë njërën nga kavitetet e hundës dhe të sjellë vështirësi në frymëmarrje, gjakderdhje nga hunda, infeksione të sinuseve dhe pagjumësi!

Në Salus kryhen operacione funksionale të septumit nazal nga specialisti ORL italian Dr. Vincenzo Fornaro!

Dr. Fornaro ka kryer një numër të madh operacionesh të polipeve nasale dhe patologjive të tjera naso-sinusale.
Ka punuar si mjek ORL në spitalin A.Perrino në Brindisi dhe S.G.Moscati në Taranto dhe është specialist në kirurgjinë paranasale.

☎️Rezervo një vizitë me Dr. Fornaro në numrin 0682053180 / www.salus.al

Shpërndaje:

Abonohu

Për të marr me email artikuj të ngjashëm