Salus ju dhuron Familjen që gjithmonë keni Ëndërruar

Donna Salus është një klinikë që ofron kujdes mjekësor të nivelit më të lartë. Shërbimet tona mbulojnë një spektër të gjerë, nga këshillimi dhe vizitat tek mbështetja aktive në trajtimin e infertilitetit dhe diagnostikimin gjenetik. Ne punojmë në mënyrë transparente, precize, duke përdorur teknikat mjekësore më moderne dhe mbi të gjitha me një qasje absolutisht individuale ndaj pacientit.

🔹Ekipi i Klinikës së Fertilitetit Donna Salus përbëhet nga një staf italo-shqiptar me në krye mjekun e mirënjohur të mjekësisë riprodhuese, Dr. Bruno Engl me eksperiencë 40-vjeçare, i cili prej vitit 2004 është drejtues mjekësor i spitaleve Brunico dhe San Candido. Ndër të tjera është themelues i një prej qendrave kryesore të mjekësisë riprodhuese në Itali.

Mos hezitoni, kujdesuni për veten para se të jetë tepër vonë duke telefonuar tani!
📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al
𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲