Rinoplastika

Rinoplastika është një operacion që kryhet për të përmirësuar estetikisht formën e hundës. Një rinoplastikë shpesh kombinohet me një septoplastikë, nëse pacienti ka nevojë edhe për përmirësimin e funksionalitetit të hundës.

🔹Përse të zgjidhni Spitalin Salus për rimodelimin e hundës tuaj?

•Në spitalin tonë, rimodelimi estetik i hundës kryhet nga mjekë italianë ORL të specializuar prej vitesh në kryerjen e këtyre ndërhyrjeve.
•Përdoren teknikat më të sofistikuara.
•Nuk mbeten shenja pas ndërhyrjes.
•Ofrojmë rezultatet më të mira.
•Si rrjedhojë e metodave të përdorura shërimi është më i shpejtë.

👨‍⚕️Dr. Francesco Oriolo ka më shumë se 30 vite eksperiencë dhe ka kryer mbi 5000 kirurgji të rinoplastikës, përveç kirurgjive të tjera ORL.

🔹Për rezultate impresionuese në hundën tuaj, besojini SPITALIT SALUS!

👉🏼Ende po e mendon? Telefono tani për të rezervuar një orar:
📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al
𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭