Rinoplastika Italiane në SALUS

Rinoplastika ka vetëm një emër, Dr. Francesco Oriolo, ORL me famë botërore dhe eksperiencë shumëvjeçare.

Rinoplastika, apo operacioni i hundës është e kërkuar si nga femrat ashtu edhe nga meshkujt. Meshkujt i nënshtrohen këtij operacioni përgjithësisht kur kanë dëmtime, por edhe për të hequr kurrizin e hundës.

Ndërkohë, vajzat dhe gratë në pjesën më të madhe e kryejnë këtë operacion edhe në moshë të re, për të pasur një pamje sa më të këndshme që u rrit vetëbesimin.

Ndryshoni pamjen tuaj, me vetëm një telefonatë.

📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë

🌐www.salus.al

➕𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭