Rinoplastika

Qëllimi i rinoplastikës është t’i japë pacientit formën e merituar të hundës, duke garantuar funksionimin më të mirë të saj.
Kujtojmë se në Spitalin Salus, rimodelimi i hundës kryhet nga Dr. Klaudia Stajka, mjeke – kirurge ORL dhe Estetike me eksperiencë shumëvjeçare, me ÇMIM PROMOCIONAL 1,400 euro, ndërsa konsulta ofrohet PA PAGESË!
Mos harroni, bukuria nuk është fat, por zgjedhje!
📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al