Rinoplastika

Rimodelimi i hundës, e thënë ndryshe “Rinoplastika” është një nga operacionet më të sofistikuara dhe më të kërkuara në praktikën e kirurgjisë estetike. Tashmë kjo ndërhyrje do të jetë me ÇMIMIN PROMOCIONAL 1,400 EURO në Spitalin Salus, ndërsa konsulta me Dr. Klaudia Stajka, mjeke – kirurge ORL dhe Estetike do të jetë PA PAGESË.
Një hundë e madhe, e deformuar, me kurriz, asimetrike, një hundë e rënë apo shumë e gjerë, është e pamundur të fshihet dhe përveç pjesës vizuale mund të sjelli dhe ulje të vetëbesimit tuaj. Përmes rinoplastikës, mund të korrigjohen defektet estetike, por edhe ato funksionale të strukturave të hundës.
Ende po e mendoni? Rezervoni tani një konsultë PA PAGESË me Dr. Klaudja Stajka, duke telefonuar në numrat e kontaktit që shfaqen në vijim.
Ndryshoni pamjen tuaj, me vetëm një telefonatë!
📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al