Rhiniti Alergjik

🤧Rhiniti alergjik përcaktohet nga ana klinike si një sëmundje me simptoma nazale të shkaktuara nga një inflamacion IgE-vartës, pasojë e ekspozimit ndaj alergenit.

🔹 Simptomat e rhinitit alergjik janë:
• Rinorrea.
• Obstruksioni nazal.
• Pruriti nazal.
• Tështitja.

🔹 Trajtimi i rhinitit alergjik përfshin:
• Largimin e alergenit.
• Trajtimi farmakologjik.
• Imunoterapia specifike.
• Edukimi i pacientit.
• Trajtimi kirurgjikal mund të përdoret si një trajtim shtesë në një numër të vogël pacientësh të seleksionuar mirë.

👨‍⚕️ Dr.Francesco Torzelli, mjek alergolog-hematolog, diagnostikon dhe trajton sëmundjet alergjike tek fëmijët dhe të rriturit duke përfshirë këtu alergjitë respiratore, prekjet alergjike të lëkurës dhe ato multisitemike.

👉🏼Për të rezervuar një orar vizite me Dr. Torzelli kontaktoni në numrat:
📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al
𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭