Rezonanca Magnetike e Kokës

❗Rezonanca Magnetike e Kokës (pa kontrast) në Spitalin Salus është në vlerën promocionale 𝟏𝟏𝟐€❗

🔹Me ndihmën e rezonancës magnetike, mjekët tanë të specializuar mund të zbulojnë shqetësimet e mundshme shëndetësore në mënyrë precize.

🔹Ekipi ynë i mjekëve të kualifikuar është i gatshëm për t’ju ndihmuar. Çdo detaj është i rëndësishëm dhe ne jemi të përkushtuar për t’ju siguruar një përditësim të plotë të gjendjes suaj shëndetësore.

🔹Rezonanca në fjalë është një mjet i rëndësishëm për diagnostikimin e sëmundjeve të mundshme të kokës.

Kujdesuni për veten, mos hezitoni të na kontaktoni për të rezervuar një orar për të bërë rezonancën magnetike të kokës.
📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al
𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭