Rezonanca magnetike e gjurit

Spitali Salus sjell për të gjithë të interesuarit super OFERTËN e rezonancës magnetike të gjurit (Pa kontrast) për VETËM 84 euro. Por, jo vetëm kaq. Pas kryerjes së rezonancës magnetike, ne ofrojmë një zbritje të jashtëzakonshme – 50% ULJE, për vizitat tuaja te specialistët tanë të përkushtuar! Pse të zgjidhni Spitalin Salus?

– Ne mundësojmë teknologjinë më të përparuar për kryerjen e rezonancës magnetike, ndërsa interpretimi i rezultateve është i shpejtë.

– Më pak shpenzime, më shumë kujdes për shëndetin tuaj!

– Në Spitalin Salus, shëndeti juaj është prioriteti ynë! Rezervoni tani dhe përfitoni nga oferta jonë shëndetësore për një jetë të shëndetshme dhe të lumtur!

👉🏼 Për më tepër informacion, kontaktoni në numrat e telefonit:

📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë

🌐www.salus.al

➕𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭