Rezonanca e pjesës cervikale e shtyllës kurrizore

Rezonanca magnetike për pjesën e shtyllës kurrizore është me çmim promocional për vetëm 84 euro.

Prej vitesh, pacientët zgjedhin Spitalin Salus për të kryer ekzaminimin e rezonancës magnetike për shkak të aparaturave që ne përdorim, mjekëve të kualifikuar dhe çmimeve të favorshme!

Kujdesuni për veten, mos hezitoni të na kontaktoni për të rezervuar një orar në numrat e kontaktit të poshtëshënuar.

📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al