Realizimi i Biopsive në spitalin Salus.

▶️Spitali Salus, Sap Health Services dhe SYNLAB BRESCIA ofrojnë shërbimet e Anatomisë Patologjike (Biopsi të tumoreve, PAP Test, biopsi të nishaneve, biopsi të gjirit etj.) dhe jane partnere te diagnostifikimit anatomik patologjik me qendër referimi Spitali Salus në Tirane.

✅Rezultati i përgjigjes së biopsisë, është thelbësor pasi përcakton rrugëtimin e pacientit drejt trajtimit kemioterapeutik dhe kirurgjikal.
Saktesia, cilesia dhe eksperienca jane elementet me te rendesishem ne ofrimin e ketij shërbimi.

👉Pranë Spitalit SALUS dhe Laboratorit Sap Health Services kryhen të gjitha ekzaminimet citologjike dhe histologjike duke dhënë mundësinë e kryerjes së diagnostikimeve imunohistokimike me
CILËSI, KUALITET, SAKTËSI, DHE EKSPERIENCË ITALIANE!

☎️Kontaktoni në 0682053180 për informacione të mëtejshme!

TË TJERA

Terapia Shockwave

Terapia Shockwave është një pajisje multidisiplinare e përdorur në ortopedi, fizioterapi, mjekësi sportive dhe urologji. Avantazhet kryesore janë lehtësimi i shpejtë i dhimbjes dhe rivendosja

Lexo më shumë »

Sëmundja e Celiakisë

👉❓Celiakia është një sëmundje imunomediate, në persona gjenetikisht të predispozuar, që shfaqet me gëlltitjen e glutenit duke shkaktuar një sindromë nga keqpërthithja me simptoma intestinale

Lexo më shumë »

Striktura e Uretrës

👉🔵Një strikturë uretrale kufizon rrjedhën e urinës nga fshikëza dhe mund të shkaktojë një sërë problemesh mjekësore në traktin urinar, përfshirë inflamacionin ose infeksionin. Simptomat

Lexo më shumë »