Radiologjia Dixhitale

img-8

Avantazhet kryesore te Radiologjise Digitale konsistojne ne kualitetin e imazheve te perfituara permes nje teknologjie te avancuar.

✅Ne vecanti, imazhet mund te zmadhohen per te vene ne evidence cdo detaj sado i vogel qofte, duke lejuar keshtu nje diagnoze precize.

➡️Imazhet vizualizohen ne monitorin e nje komputeri qe lejon optimizimin e punes se mjektut, ne avantazh te nevojave te pacientit.

➡️Duke qene ne format digjital imazhet mund te memorizohen lehte ne me shume lloje dispozitivesh, mund te dergohen me lehtesi ne Specialiste te ndryshem per te patur me teper opinione, mund te arkivohen per ti patur keto te dhena ne dispozicion pa patur nevoje te riperseritsim ekzaminimin.

➡️Radiologjia Digitale redukton ekzpozimin ndaj rrezeve X ne raport me Radiologjine Tradicionale, duke lejuar nje mbrojtje me te mire te pacientit.

✅Ekzaminimi radiologjik eshte i thjeshte dhe me kohezgjatje te limituar.

⚠️Te gjithe mund te kryejne kete ekzaminim, me perjashtim te grave shtatzena, per te evituar ekspozimn e fetusit ndaj rrezeve X dhe demet e mundshme te tij.

✅Per te kryer kete ekzaminim nuk ka nevoje per asnje lloj parapergatitjeje.

☎️Rezervo një orar në 0682053180 / www.salus.al