Qendra e Rehabilitimit Fizioterapeutik Salus.

Fizioterapia pas një ndërhyrje kirurgjikale është thelbësore për rekuperimin e plotë të pacientit. Në spitalin Salus, shërbimi i fizioterapisë ofron një gamë të gjerë teknikash rehabilituese, duke qëndruar krah qendrave më të specializuara në Europë, për këtë shërbim.Duke filluar nga rehabilitimi post-operator, rehabilitimi për dëmtimet muskulo-tendinoze dhe fizioterapia ambulatoriale, ky departament përdor teknikat dhe aparaturat e sofistikuara mjekësore për rikuperimin e shpejtë të pacientit. Teknologjitë e përdorura si TecarTerapia, Shockwave therapy dhe Magneto Terapia, krahas pajisjeve të tjera manuale që stimulojnë aparatin e levizjes, janë provuar si teknologjitë më efektive fizioterapeutike. Në Spitalin Salus ju do mund të keni programin tuaj të personalizuar të rehabilitimit Post-Operator, të ndjekur ngushtë nga mjekët ortopedë italianë dhe aplikuar nga fizioterapistë me eksperiencë!Kontakto ne numrin 0682053180