Departamenti i Psikiatrisë në Salus, është  degë e mjekësisë, që merret me trajtimin e sëmundjeve mendore,  sjelljet jonormale, shqetësimeve emocionale . Psikiatri studion anomalinë biologjike, neurologjike dhe biokimike, për të diagnostikuar sëmundjet mendore dhe për të përshkruar medikamentet për trajtimin e tyre.  Pasi të bëhet diagnoza, ata përcaktojnë një trajtim për pacientin duke u fokusuar në menaxhimin e simptomave nëpërmjet përdorimit të medikamenteve

Çrregullimet kryesore që i trajton departamenti i psikiatrisë :

Blog:

Çrregullimet e ankthit

Ankthi përkufizohet si një ndjesi emocionale e pakëndshme që karakterizohet nga një sens i përgjithshëm i rrezikut, tmerrit dhe një përgjigje fiziologjike të lartë. Çrregullimi…

Të SIGURT në SALUS

✅NDIHUNI TË SIGURT NË SPITALIN SALUS! Çdo pacient përpara se të hyjë në Spitalin Salus për të kryer shërbimet mjekësore, kalohet në një filtër sigurie…

Dermatillomania

👉Dermatillomania është një sëmundje që karakterizohet nga irritime të përsëritura në lëkurë. Është më e shpeshtë tek individët hiperaktivë, që vuajnë nga depresioni, sëmundja e…

Çrregullimet e humorit

😟😄Çrregullimet e humorit (të quajtura gjithashtu crregullimet afektive) përfshijnë spektrin e emocioneve që variojne nga depresioni i thellë në ngazëllimin e shfrenuar dhe në mani.…