Protezat ortopedike që kryen ne spitalin Salus.

🎉🎉Prof. Dr. Di placido ka kryer mbi 3000 ndërhyrje kirurgjikale protezike dhe mbi 2500 ndërhyrje kirurgjikale artroskopike ortopedike.

👨‍⚕️Prof. Dr. Vincenzo Di Placido është mjek ortoped italian i specializuar në ndërhyrje artroskopike të gjurit, shpatullës, në ndërhyrje protezike të gjurit dhe protezë coxo-femorale e ortopedi sportive.

Ortopedia Italiane ne Spitalin Salus është në gjendje të kryejë:
✅Kirurgjinë e gjurit
✅Kirurgjinë protezike
✅Kirurgjinë e shpatullës
✅Kirurgjinë e këmbës
✅Kirurgjinë e dorës

Kirurgjia protezike në Salus përfshin kryerjen e këtyre operacioneve nga mjekë ortopedë të mirënjohur italianë:
👉♻️Artroprotezë kërdhokullës (protezë e artikulacionit kokso-femoral)
👉♻️Artroprotezë e gjurit (protezë totale dhe monokompartimentale)
👉♻️Rishikim i impianteve protezike të kërdhokulës (kokso-femoral) dhe gjurit
👉♻️Vendosje e impianteve të protezave rikonstruktive (revizion proteze) në rast të patologjive tumorale të kërdhokulës dhe gjurit
👉♻️Protezim i Frakturave të qafës së femurit (Raste Traumatologjike)
👉♻️Osteotomi e tibias
👉♻️Protezë e shpatullës (totale apo e pjesshme)
👉♻️Protezë e kyçit të këmbës (kaviljes)
👉♻️Protezë e gishtit të madh të këmbës

☎️Kryeni një konsultë me Mjeket Ortopedë Italianë duke rezervuar në 042 390 500 / 068 20 53 180 / www.salus.al

TË TJERA

Alergjitë e stines

Normalisht mendohet se pranvera është stina e alergjive, por edhe vjeshta ofron gjithashtu surpriza jo te kendshme. Ndër simptomat e alergjive të vjeshtës, megjithëse më

Lexo më shumë »

Kardiologjisë në Salus

❤️👩‍⚕️Departamenti i Kardiologjisë në Salus, është drejtuar drejt trajtimit jo-invaziv të patologjive kardiovaskulare.Ky shërbim ndihmon në ndjekjen e pacientëve me probleme kardiovaskulare sipas protokolleve standarte

Lexo më shumë »