Proteza e gjurit

Proteza e gjurit apo e quajtur ndryshe artroplastika e gjurit, është procedurë kirurgjikale që konsiston në zëvendësimin protetik të artikulacionit të gjurit të dhimbshëm dhe shumë të dëmtuar me një artikulacion artificial me komponentë metalik dhe plastik.

Kjo procedurë kirurgjikale eleminon dhimbjen dhe çalimin duke përmiresuar ndjeshëm cilësinë e jetës së pacientit që i nënshtrohet interventit.

Besojani shëndetin tuaj profesionistëve. Kujdesuni për veten duke telefonuar tani dhe rezervuar një orar me Prof. Dr. Vincenzo Di Placido në numrat e kontaktit që ilustrohen në vijim.

📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë

🌐www.salus.al

➕𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭