Proteza e gjurit në Spitalin Salus

🦵🏥Në spitalin Salus kryhet edhe ndërhyrja e Artroprotezës së gjurit (monokompartimentale dhe totale)!

👉Vitet e fundit janë shtuar shumë personat që vendosin të bëjnë një ndërhyrje kirurgjikale për shkak të problemeve në gju. Dhimbjet e vazhdueshme në ecje shkaktohen si rezultat i fërkimit të dy sipërfaqeve artikulare. Këto simptoma shfaqen kryesisht tek moshat e mëdha, obezët, punëtorët e krahut apo edhe ato persona që kanë një anomali të lindur.

👉Proteza e një artikulacioni që ka pësuar dëmtim në gju është një nga sukseset më kryesore në fushën e ortopedisë së këtij shekulli.

👨‍⚕️Dr. Vincenzo Di Placido, mjek kirurg i specializuar në Ortopedi, Traumatologji dhe Reumatologji pret në Salus të gjithë pacientët që vuajnë nga problemet ortopedike për të krer vizita dhe ndërhyrje!

☎️ Për të rezervuar, kontaktoni : 042390500 / 0682053180
➕Salus, spitali yt!

TË TJERA

Rënia e flokëve, alopecia!

👩‍⚕️👉💇‍♀️Rënia e flokeve njihet me termin mjekësor si Alopecia.Ajo përbën një problem shëndetësor, por me një impakt të rëndësishëm psiko-social. 💇‍♀️Mund të haset si te

Lexo më shumë »