Promocione Muaji Mars

Vazhdojnë uljet e ndërhyrjeve kirurgjikale që lidhen me Departamentin e Kirurgjisë së Përgjithshme.

Përfitoni nga kjo mundësi e cila do të zgjasi deri në fund të këtij muaji, për të kryer ndërhyrjet kirurgjikale që ju keni të nevojshme.

Me një ekip të kualifikuar mjekësh dhe teknologji të avancuar, ne jemi këtu për të siguruar që ju të merrni kujdesin më të mirë për shëndetin tuaj dhe njëkohësisht shërbime me kostot më të ulëta.

Ende po e mendoni? Për më shumë informacion apo për të planifikuar një konsultë kirurgjikale telefononi tani në numrat e kontaktit që shfaqen në vijim.

📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al