Procedura e KORONAROGRAFISË në SALUS.

Procedura e KORONAROGRAFISË në SALUS.

🔹Koronarografia është metodë miniinvazive e ekzaminimit të arterieve koronare të cilat furnizojnë muskulin e zemrës me oksigjen dhe përdoret për qëllime diagnostike dhe terapeutike.
🔹Koronarografia diagnostikon dhe trajton problemet enëve të gjakut në zemër dhe rekomandohet për persona, të cilët kanë simptoma të sëmundjes së arterieve koronare si p.sh. dhimbje dhe shtrengim gjoksi që perhapet në shpatull, krahun e majtë, qafë dhe deri në nofull.
🔹Ekipi i mjekëve Kardiolog Intervenues në Salus, janë të specializuar në trajtimin e të gjitha sëmundjeve kardiovaskulare, kryesisht në hapjen e bllokimit total kronik të arterieve koronare dhe arterieve periferike.
☎Për më tepër informacion na shkruani ose kontaktoni në numrat e telefonit:
+355 682053180
+355 4 23 90 500
www.salus.al
➕Salus, spitali yt!

Shpërndaje:

Abonohu

Për të marr me email artikuj të ngjashëm