Probleme me tiroiden?

Në Spitalin Salus kryhen kirurgjitë e tiroides dhe trajtohen patologjitë e saj si kanceri dhe sëmundjet beninje të saj.

Komplikacionet më të rrezikshme të tiroides janë humbja e zërit, hemorragjia dhe nevoja për të marrë kalcium në mënyrë të përhershme si pasojë e dëmtimit të paratiroideve.

Zgjedhja e një kirurgu të specializuar është jetësore për të pasur rezultate sa më të mira. Ekselenca e kirurgjisë ndërkombëtare në fushën e kirurgjisë gjenerale Prof. Dr. Costantino Zingaretti, është gati t’ju ndihmojë për një shëndet të shkëlqyer.

Nēse keni nevojë për një trajtim kirurgjikal të çfarëdolloj natyre, Prof. Dr. Costantino Zingaretti është i gatshëm t’ju ofrojë kujdes të personalizuar dhe të sigurt.

Kujdesuni për shëndetin tuaj para se të jetë tepër vonë, duke telefonuar tani për të rezervuar një orar!

📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë

🌐www.salus.al