Probleme me gastrinin?SALUS ju jep zgjidhje!

Simptomat më të zakonshme që tregojnë se vuani nga gastriti janë tretja e dobët, të vjellat, dhimbja në stomak dhe fryrja. Nëse këto shenja vazhdojnë për një kohë të gjatë dhe përsëriten vazhdimisht ju keni nevojë të këshilloheni me mjekun.

Gastriti është një inflamacion ose acarim i mukozës së stomakut dhe vjen si pasojë e shkaqeve të ndryshme. E përbashkët për të gjithë njerëzit me gastrit është dhimbja ose ndjenja e diskomfortit në pjesën e sipërme të barkut.

Një nder shkaqet kryesore të gastritit është infeksioni nga H. Pylori dhe përdorimi i AIJS-ve (antiinlamatoreve josteroide).

Shëndeti është prioritet, kujdesuni për të para se të jetë tepër vonë, duke telefonuar tani!

Parandalimi është më mirë sesa kurimi.

Dr. Gianmarco Bulighin mjek gastroenterolog-endoskopist pret në Spitalin Salus për të gjithë pacientët që kanë probleme dhe shqetësime me aparatin tretës.

📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë

🌐www.salus.al

➕𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭