Prisni Festat e Fundvitit pa Rrudha

Botoxi është një metodë e aprovuar nga FDA si një nga trajtimet jo-kirurgjikale për përmirësimin e estetikës së fytyrës.

🔹Proçesi zgjat jo më shumë se 15 minuta, ndërsa përdoret për:
• Rrudhat rreth syve.
• Rrudhat mes vetullave.
• Rrudhat e ballit.
• Asimetrinë e vetullave ose kur vetullat janë të ulura.
• Rrudhat mbi hundë.
• Muskujt rreth buzëve.

🔹Botox përdoret gjithashtu për reduktimin e hiperhidrozës apo të djersitjes së tepërt në sqetulla, pëllëmbët e duarve dhe shputat e këmbëve.

👩🏻‍⚕️Fabjana Deda, ka mbaruar studimet për Mjekësi të Përgjithshme në Universitetin e Mjekësise, Tiranë është specialiste në trajtimin e patologjive të përgjitheshme të lëkurës dhe flokëve, injektimet dhe procedurat estetike mjekësore për lëkurën dhe trupin.

👉🏼Për më tepër informacion kontaktoni në numrat e telefonit:
📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al
𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭