Pneumologji

Departamenti i Pneumologjia në Salus, është degë e mjekësisë që studion sëmundjet e frymëmarrjes. Trakti i frymëmarrjes dhe mushkëritë janë objekt i sëmundjeve të shkaktuara nga bakteret, viruset dhe substancat toksike (gaz, pluhur etj.) po ashtu  dhe tumoret. Ato mund të depërtojnë lehtësisht në sistemin e frymëmarrjes së bashku me ajrin e thithur.

Komplikimet kryesore përfshijnë:

Blog:

Bronkoskopia

Bronkoskopia është një test diagnostik që lejon eksplorimin e rrugëve kryesore të frymëmarrjes (trakea dhe bronket) dhe marrjen e mostrave të indeve ose sekrecioneve për…

Të SIGURT në SALUS

✅NDIHUNI TË SIGURT NË SPITALIN SALUS! Çdo pacient përpara se të hyjë në Spitalin Salus për të kryer shërbimet mjekësore, kalohet në një filtër sigurie…

Bronkoskopia

👨‍⚕️🔵🌱Bronkoskopia konsiston në kalimin e paisjes nëpërmjet hundës ose gojës, në mënyrë që të vizualizohet pema e mushkërisë. 🌱Nëse shqetësimi juaj do të jetë kolla…