Përse është e rëndësishme vizita tek Dermatoloku?

Vizita dermatologjike është një kontroll i rëndësishëm për të diagnostikuar ose monitoruar një shqetësim të karakterit dermatologjik. Përveç problemeve të sëmundjeve të lëkurës që tashmë janë të njohura, tek dermatologu mund të konstatoni natyrën e simptomave të tilla si anomalitë e nivelit të një nishani, praninë e skuqjeve të ndryshme, praninë e angioedemave të shoqëruara ose jo nga dhimbje, kruajtjen e vazhdueshme, ndryshimin e ngjyrës dhe konsistencës së lëkurës e të tjera.

Dr. Corrado Quadrini, mjek dermatolog dhe venerolog i specializuar në dermatologji dhe sëmundjet e lëkurës, me një përvojë shumëvjecarë në këtë fushë, pret në Spitalin Salus të gjithë pacientët që kanë shqetësime të karakterit dermatologjik.

Kujdesuni për shëndetin tuaj, duke telefonuar tani në numrat e kontaktit që ilustrohen në vijim.

📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë

🌐www.salus.al

➕𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭