Për vizita dhe ndërhyrje të specializuara urologjike rezervoni tani.

Në Salus mund të kryeni vizita dhe ndërhyrje me mjekët më të mirë urologë.

Dr. Claudio Milani, mjek urolog i ekselencës me një eksperiencë shumëvjeçare, pret në Spitalin Salus nga data 3-5 Prill të gjithë pacientët që vuajnë nga patologjitë e ndryshme të fshikëzës urinare.

Mjeku në fjalë, ka trajtuar me sukses shumë pacientë dhe i ka ndihmuar që të rifitojnë shëndetin e plotë dhe të përmirësojnë cilësinë e jetës së tyre.

Për më shumë informacion apo për të rezervuar një orar me Dr. Claudio Milani telefononi tani në numrat e kontaktit që ilustrohen në vijim.

📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al
➕𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭