Për vizita dhe ndërhyrje të specializuar urologjike,rezervoni tani një orar me Dr. Claudio Milani

Në Spitalin Salus mund të kryeni vizita dhe ndërhyrje me mjekët më të mirë urologë.

Dr. Claudio Milani, mjek urolog i ekselencës italiane, me një eksperiencë shumëvjeçare, pret në Spitalin Salus të gjithë pacientët që vuajnë nga patologjitë e ndryshme të fshikëzës urinare.

Ai ka trajtuar me sukses shumë pacientë dhe i ka ndihmuar që të rifitojnë shëndetin e plotë dhe të përmirësojnë cilësinë e jetës së tyre.

Besojani shëndetin tuaj profesionistëve tanë. Telefononi tani për të rezervuar një orar me Dr. Claudio Milani, në numrat e kontaktit që ilustrohen në vijim:

📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë

🌐www.salus.al