Për herë të parë në Shqipëri, Apliacioni me Ultratinguj Kavitacional.

AUK është një procedurë e mirënjohur për apliacionin dhe pastrimin e plagëve. Përdorimi i qendërzuar i efektit ultrasonik mundëson një apliacion që është njëherazi efektiv por edhe nuk dëmton indet e shëndetshme. Ky efekt bën që procesi të jetë veçanërisht frytdhënës për plagë në zona të vështira për tu arritur. Nëse fibrina dhe biofilmi përsëriten në plagët kronike, ato mund të pastrohen rregullisht dhe plotësisht me AUK në sajë të pastrimit periodik të plagës. Shkëputja e thellë e biofilmit bën që kjo procedurë të jetë nga më efektivet për trajtimin e plagëve të infektuara apo për përgatitjet ne transplantet e lëkurës.

🏥Pse është AUK një procedurë e veçantë nga të tjerat?

– e shpejtë dhe e sigurt
– shkaterrimi i kapacitetit ndertues te biofilmit
– reduktim i ndjeshëm i baktereve
– heqja e indeve të shkatërruara
– ruajtja e indeve të shëndetshme
– krijimi i një shtrati të pastër dhe të shëndetshëm të plagës
– kosto efektive në raport me nivelin e shërbimit

☎️Për me shume informacione na kontaktoni ne nr : +355 682053180
+355 42390500

➕Salus, spitali yt!

Shpërndaje:

Abonohu

Për të marr me email artikuj të ngjashëm