Paketat e Hipertensionit

Vuani nga hipertensioni? Merrni mjekim dhe shifrat e tensionit janë akoma të larta?

Ekziston mundësia që ju të mos ndjeni shqetësime dhe mendoni që po kuroheni. Por, nëse vlerat e tensionit janë të larta atëherë zemra, veshka, apo truri juaj vazhdojnë të vuajnë.

Ne kemi krijuar një paketë analizash për t’ju ardhur në ndihmë pacientëve që vuajnë nga hipertensioni.

Kujdesuni për shëndetin tuaj duke telefonuar tani, para se të jetë tëpër vonë.

+355 682053180 / +355 42390500
Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
www.salus.al
𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭