Paketa për vlerësimin e parametrave trupor

Dëshironi të dini nga çfarë është i përbërë në të vërtetë trupi juaj?

Në Spitalin Salus ju mund të dini përbërjen e saktë të trupit tuaj me një ekzaminim joinvaziv që zgjat vetëm pak minuta.

Kjo metodë e vërtetuar shkencërisht do t’ju tregojë:

• Si të bëni zgjedhjet tuaja ushqyese për të qëndruar të shëndetshëm dhe në formë.

• Nëse aktiviteti fizik që po bëni (nëse bëni) është duke dhënë rezultate reale ose nëse duhet të modifikohet.

• Nëse niveli i stresit po shkakton dëmtime në shëndetin tuaj.

Tashmë ju keni shansin të përdorni shkencën për të udhëhequr zgjedhjet tuaja të jetës së përditshme.

Me paketën tonë me KOSTO PROMOCIONALE ju mund të përfitoni konsultë dietologjike, matje antropologjike dhe këshilla ushqimore për VETËM 60 EURO.

Për një jetë të shëndetshme dhe një trup të shëndetshëm telefononi tani!

📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al
➕𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭