Paketa e Vlerësimit dhe Trajtimit të Varësisë Patologjike

Alba Nostra Salus, Qendra e Rehabilitimit për çregullimet adiktive synon arritjen e rezultateve maksimale në mirëqënien fizike, mendore dhe sociale të pacientëve që shfaqin varësi ndaj alkoolit, lojërave të fatit, drogave e të tjera.

🔹Bashkohuni me ne në këtë rrugëtim drejt një jetë të re dhe të lirë nga varësia me paketën për “Vlerësimin dhe trajtimin e varësisë patologjike”. Paketa vjen me një çmim promocional, për vetëm 140€.

🔹Çfarë përmban paketa?
• Konsultë toksikologjike
• Gjak komplet
• Analizë GOT (AST) / GPT (ALT)
• Analizë GAMMA GT
• Analizë Multidrug
• Konsultë psikologjike
• Konsultë psikiatrike
• Konsultë internistike
• Konsultë neurologjike
• Vizitë endokrinologjike

👉🏼Ende po e mendoni? Ndryshoni jetën tuaj me vetëm një telefonatë!
📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al