Paketa për trajtimin e varësisë patologjike

Varësia ndaj substancave, alkoolit apo lojërave te fatit është një çrregullim që prek anën fizike, mendore, emocionale dhe shpirtërore të një njeriu. Një proçes i cili fillimisht ka funksionin e trasmetimit të kënaqësisë si dhe lehtësimin e një gjendjeje të rënduar shpirtërore dhe emocionale e më pas karakterizohet nga humbja e vazhdueshme e kontrollit, pavarësisht nga pasojat negative që provokon.
Me ndihmën tonë, varësia bëhet pjesë e së kaluarës! Përmes paketës për vlerësimin dhe trajtimin e varësive patologjike ne kuptojmë më shumë rreth gjendjes suaj dhe më pas përcaktojmë rrugën e trajtimit.
Zgjidhni një jetë pa drogë, alkool apo lojëra fati. Rifitoni kontrollin e jetës duke telefonuar tani.
📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al