Paketa e mbipeshës

Diagnostikimi i mbipeshës dhe i obezitetit përfshin shumë më tepër sesa thjesht të hipësh në peshore. Bëhet fjalë për një akumulim jonormal të dhjamit në trup dhe shoqërohet me pasoja të rrezikshme shëndetësore.

Pasojat shëndetësore ndahen në 2 kategori: Ato që i atribuohen efekteve të rritjes së masës dhjamore siç është për shembull osteoartriti, apneja e gjumit, ndikimi tek shëndeti mendor dhe ato për shkak të rritjes së numrit të qelizave yndyrore si për shembull diabeti, sëmundjet e zemrës, tumore, mëlçia e dhjamosur e të tjera.

Testet që duhet të kryejë çdo pacient mbipeshë ilustrohen në fotot e mësipërme, ndërsa oferta speciale do të zgjasi vetëm pak kohë!

Për të rezervuar një orar dhe përfituar nga kjo ofertë, apo për më tepër informacion na kontaktoni në numrat e kontaktit që ilustrohen në vijim:

+355 682053180 / +355 42390500
Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
www.salus.al
𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭