Paketa e Fertilitetit

Ëndërroni për një fillim të ri? Paketa jonë e fertilitetit është shpresa e së ardhmes suaj familjare dhe vjen me çmimin promocional prej vetëm 145 eurosh.

Me kujdesin tonë të përkushtuar dhe teknologjinë më të fundit mjekësore, krijojmë rrugën drejt prindërimit.

Në Spitalin Salus, ëndrra juaj bëhet realitet!

Për më shumë informacion apo për të rezervuar një konsultë me mjekët tanë, telefononi tani në numrat e kontaktit që ilustrohen në vijim.

📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al