Paketa “Bluevember”

Shëndeti është pasuria e vërtetë dhe në këtë muaj të veçantë për meshkujt, ne kemi përgatitur paketën “Bluevember” për shëndetin andrologjik me një cmim promocional për VETËM 65 €.

🔹Paketa në fjalë, përmban:
• Eko testikulare.
• Konsultë andrologu.
• Spermograma.

Rezervoni tani një orar dhe filloni rrugëtimin tuaj drejt një jete të shëndetshme dhe të lumtur andrologjike!
📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al
𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭