Otorinolaringologjia e fëmijëve

Otorinolaringologjia e fëmijëve merret me diagnostikimin dhe trajtimin e problematikave të aparatit të veshit, hundës dhe fytit te fëmijët. Këto problematika përfshijnë çështje të ndryshme si infeksionet e veshit, alergjitë, problemet me frymëmarrjen dhe të tjera.

Disa nga problematikat më të zakonshme janë:

• Infeksionet e Veshit.
• Alergjitë.
• Adenoidet dhe tonsilat.
• Problemet e dhëmbëve dhe fytit.
• Hendeku i palatit.

Nëse fëmija juaj shfaq ndonjë nga shqetësimet e mësipërme është e rëndësishme të konsultoheni menjëherë me Dr. Gilberto Acquaviva.

Për të rezervuar konsultën ose për më tepër informacion na shkruani ose kontaktoni në numrat e telefonit që ilustrohen në vijim:

📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al
➕𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲t