Ortopedia ne SALUS

Prof. Dr. Vincenzo Di Placido është i specializuar në ndërhyrje artroskopike të gjurit, shpatullës, në ndërhyrje protezike të gjurit dhe protezë kokso-femorale e ortopedi sportive.

Ortopedia Italiane në Spitalin Salus është në gjendje të kryejë:

• Kirurgjinë e gjurit.

• Kirurgjinë protezike.

• Kirurgjinë e shpatullës.

• Kirurgjinë e këmbës.

• Kirurgjinë e dorës.

Kirurgjia protezike në Salus përfshin kryerjen e këtyre operacioneve nga mjekë ortopedë të mirënjohur italianë:

• Artroprotezë kërdhokullës (protezë e artikulacionit kokso-femoral).

• Artroprotezë e gjurit (protezë totale dhe monokompartimentale).

• Rishikim i impianteve protezike të kërdhokulës (kokso-femoral) dhe gjurit.

• Vendosje e impianteve të protezave rikonstruktive (revizion proteze) në rast të patologjive tumorale të kërdhokulës dhe gjurit.

• Protezim i Frakturave të qafës së femurit (Raste Traumatologjike).

• Osteotomi e tibias. • Protezë e shpatullës (totale apo e pjesshme).

• Protezë e kyçit të këmbës (kaviljes).

Besojani shëndetin tuaj profesionistëve tanë, zgjedhja e duhur për një jetë të shëndetshme dhe aktive është Prof. Dr. Vincenco Di Placido.

📲+355 682053180 / +355 42390500

📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë

🌐www.salus.al

➕𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭