Ortopedia Italiane në SALUS

Departamenti i ortopedisë në Salus është totalisht i kompletuar dhe ka ortopedët më të mirë, italianë dhe shqiptarë.

Janë me mijëra pacientë nga Shqipëria, Kosova, por edhe vende të tjera të cilët janë vizituar dhe operuar nga mjekët tanë.

Si mund t’ju ndihmojmë?

Ortopedët tanë merren me diagnostikimin dhe kurimin e patologjive të aparatit osteo-artikular (loko-motor) duke iu referuar veçanërisht trajtimit kirurgjikal të sëmundjeve artikulare degjenerative dhe traumatike. Salus disponon pajisje dhe aparatura bashkëkohore për një diagnostikim të drejtë dhe efikas të patologjive ortopedike dhe për kryerjen e metodave endoskopive diagnostikuese dhe operative.

Llojet e kirurgjive që kryen departamenti i ortopedisë në Salus:

• Kirurgjia e Gjurit
• Kirurgji Protezike
• Kirurgji e Shpatullës
• Kirurgjia e Këmbës
• Kirurgjia e kycit të këmbës

Për të rezervuar një orar me Prof. Dr. Vincenzo Di Placido apo për më tepër informacion, telefononi tani në numrat e kontaktit që ilustrohen në vijim.

📲+355 682053180 / +355 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al