Ortopedi i yjeve të futbollit

Dr. Carmine Naccari Carlizzi, është mjek italian ortoped dhe traumatolog i specializuar në mjekësinë sportive, protezat e gjurit, artroskopi, ligamentoplastikë, kirurgji e shpatullës dhe shumë ndërhyrje të tjera të veçanta.
Dr. Carlizzi ka kryer operacione të shumta në SHBA për artroskopinë e shpatullave, bërrylave, kyçit të këmbës dhe gjurit, si dhe në fushën e dëmtimeve sportive.
Mjeku në fjalë, konsiderohet si një nga ekspertët kryesorë në kirurgjinë e gjurit në Itali në lidhje me rikonstruksionet e kombinuara të ligamentit kryqëzor anterior dhe të pasmë, rindërtimet e ligamenteve, kirurgjinë e protezave të legenit dhe gjurit dhe kirurgjinë robotike të gjurit.
Dr. Naccari është mjeku ortoped i figurave të shquara të futbollit si Franco Baresi, Filippo Galli, Massimo Ambrosini dhe Fabio Capello!
Për rezervime ose për më tepër informacion na shkruani ose kontaktoni në numrat e telefonit:
📲+355 682053180 / + 42390500
📍Adresa: Rruga Vidhe Gjata 16, Tiranë
🌐www.salus.al
➕𝐒𝐚𝐥𝐮𝐬, 𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢 𝐲𝐭