ORL në Salus

ℹ️➡️Disfonia dhe ndryshime të zërit
🔷vështirësi në përtypje
🔷mungesë apo tepricë e pështymës
🔷vështirësi në frymëmarrje
🔷dhimbje e veshit
🔷gjendra të vogla pranë veshit apo qafës që mund t’ju shqetësojnë
🔷dhimbje e fytit
🔷gërrhitje gjatë natës etj, janë shqetësime që duhen konsultuar me mjekun Otorinolaringolog.

👉Nëse keni një nga këto simptoma, mos humbisni kohë por konsultohuni menjëherë me një mjek ORL.

👨‍⚕️Departamenti i Otorinolaringologjisë në Salus, i ofron pacientit një procedurë të plotë që nis nga diagnoza në trajtimin e mundshëm kirurgjikal, deri në ndjekjen post-operatore.

✅Falë një stafi mjekësor të specializuar italian dhe shqiptarë, që merret prej vitesh me patologji dhe kirurgji të zonës së kokës dhe qafës, ky repart dallon në kurimin e patologjive tumorale të këtyre zonave, por edhe të:
✅kirurgjisë mini-invazive endoskopike naso-sinuzale për kurimin e sinuzitit
✅Kirurgjisë mini-invazive për trajtimin e vështirësive të frymëmarrjes
✅në kirurgjinë estetike të hundës dhe aurikolare
✅në kirurgjinë e gjëndrave të pyshtymës dhe të tiroides

♻️🔝Teknikat e përdorura nga kirurgët tanë janë avanguardë falë edhe azhornimit të mjekëve, të cilët marrin pjesë shpesh në kurse dhe kongrese ndërkombëtare, si në cilësinë e pjesëmarrësve ashtu në atë të relatorëve.

☎️➡️Kontakto në numrin 0682053180 për të rezervuar një orar me mjekët tanë ORL!

TË TJERA

Kistet e gjirit

👉👩‍⚕️Kistet e gjirit janë qese të mbushura me likide brenda gjirit, të cilat zakonisht nuk janë kancerogjene (janë beninje), po duhen monitoruar vazhdimisht me mjekun.

Lexo më shumë »

Kolecistektomia

👉Sëmundja e gureve te temthit (kalkuloza e kolecistes) ndodh kur depozita te acideve yndyrore ose mineraleve formohen në fshikëzen e tëmthit (koleciste). 🔵Përafërsisht 15% e

Lexo më shumë »